Copiii au nevoie de ajutorul tău

3 June 2013

În această perioadă, în luna Copilăriei, cu toții ne gândim la ce surprize simpatice să le facem celor mici și cum să-i răsplătim pentru că sunt cel mai de preț lucru din viața noastră.

Există însă copii pentru care copilaria nu este una plină de iubire, jucării și surprize, nici măcar în preajma zilei de 1 iunie…
Unii dintre ei sunt orfani sau sunt internați în centre cu nevoi speciale, iar pentru ei, Ziua Copilului rămâne deseori doar o zi oarecare. Pentru ei, orice mic gest de afecțiune poate să fie o rază de speranță, că într-o zi viața lor nu o să mai fie atât de gri.

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca împreună să aducem puțină căldură în sufletele copiilor lipsiți de grija și protecția unui părinte.

Trimite-ne până miercuri, 5 iunie, pe intreaba@protejamcopilaria.ro, un desen vesel realizat de copilul tău, sau scrieți împreună o scrisoare cu un mesaj din partea micuțului tău, special pentru acești copii. Noi le vom strânge cu grijă și ne vom asigura că toate vor ajunge la ei. Pentru fiecare desen sau scrisoare pe care o primim pentru ei, noi vom pregăti și un cadou pe care îl vom trimite alături.

La final, toate scrisorile și desenele voastre vor intra într-un concurs, în care cea mai frumoasă lucrare va primi un premiu special din partea noastră.

Trimite-ne și tu mesajul micuțului tău și înveselește cu un gând bun un copil căruia îi lipsește dragostea familiei. Doar împreună, putem să facem ca acest gest să conteze!